menù
Antipasti
INSALATA DI MARE
Con cozze, vongole, gamberi*, calamari* e polpo*/ Warm seafood salad with mussels, clams, shrimps, squids* and octopus*
02
ALICETTE MARINATE
Servite con olive, capperi e pomodorini / Marinated anchovies with olives, capers and cherry tomatoes)
03
INSALATA DI BACCALA’ GADUS
Con pomodori, patate, olive e capperi/Cod gadus with tomatoes, potatoes, olives and capers
04
FRITTURA DI CIUFFETTI DI CALAMARI
Frittura di ciuffetti di calamari* con verdura croccante/Fried squid tufts with crispy vegetables*
05
PESCE SPADA AFFUMICATO
Carpaccio di pesce spada affumicato servito con zucchine marinate/Smoked Swordfish Carpaccio with marinated zucchini
06
I NOSTRI CROSTINI DI PANE
Pane tostato con gambero crudo* e acciuga del Cantabrico/Our bread croutons with raw prawn and Cantabrian anchovy*

i nostri crudi
Tartare di tonno con uova di salmone
/Tuna tartare with salmon eggs
Carpaccio di Pescato del Giorno
/Carpaccio of the day's catch
Ostrica Gillardeau
/ Oyster Gillardeau
Scampi
/ Scampi
Gambero Rosso di Mazara del Vallo
/ Mazara del Vallo red prawn
primi
02
MACCHERONI AL RAGU’ DI POLPO
Maccherone from Mancini Pasta Factory with Octopus Ragù, olives and capers
03
LINGUINE AL PESCE SPADA E MENTA
Linguine from Mancini Pasta Factory with swordfish, mint and tomatoes
07
ARANCINI AL NERO DI SEPPIA
Squid Ink Arancini filled with red mullet ragù and wild fennel, placed on a sundried tomato sauce, topped with raw shrimp and mint to complete the dish
secondi
TRE SAPORI SICILIANI
Trio of Stuffed Calamari, Swordfish Rolls, and Sicilian-Style Stuffed Sardines
05
TRANCIO DI BRANZINO
Seared Sea Bass Fillet served with Mashed Potatoes, Sun- Dried Tomatoes, Olives, and Capers
06
PESCE DEL GIORNO RIPIENO
Catch of the Day Stuffed with Shrimps, Seasoned Bread, and Baked Potato
09
Carpaccio di dentice con maionese al corallo di capesanta, uova di salmone, cetriolo, capperi e menta
Carpaccio of snapper with scallop coral mayonnaise, salmon eggs, cucumber, capers and mint
Di carne
CARNE IMPANATA ALLA PALERMITANA
Palermo-style beef meat with salad
BRACIOLETTA ALLA MILANESE
Messina-style meat rolls with baked Potatoes
contorni
PATATE AL FORNO
Baked Potatoes
PATATE FRITTE
French Fries
INSALATA MISTA
Mixed Salad
VERDURE COTTE DI STAGIONE
Cooked Seasonal Vegetables

I Dolci tipici
CASSATA
Cassata
CANNOLO
Cannolo
PASTE DI MANDORLE
Sicilian almond pastries
SORBETTO DI FRUTTA FRESCA
Fresh Fruit Sorbet
MOUSSE AL CIOCCOLATO CON CUORE ALL’ARANCIA
Chocolate Mousse with Orange heart